Да се запознаем

Аз съм Елена. Някои ме наричат Ел, други Ели, а за близнаците Алиса и Димитър съм просто “мамо”! Не обичам еднозначните етикете и най-големият ми страх е да не се превърна в житейско клише.

Трудно правя избори затова не е странно, че често съм и от двте страни на барикадата – взимам интервюта и ги давам като част от “Шоуто на Блондинките” по radio FRESH, където си деля главната роля с “хулиганката” Цвети. Създавам блог и работя с инфлуенсъри като част от ежедневната ми work-стратегия на Brand activation специалист в AVON. И да, правилно сте го сметнали, това са две работи в рамките на всеки ден.

Имам 2 брака и нито една сватба. Първият път се омъжих тайно, а вторият – малко преди да родя. Както разбирате и двете ситуации не позволяват голяма бяла рокля и пищно парти. Планирам все пак някой ден да се случи, в градината, с малък джаз бенд на живо и много приятели, облечени в бяло.

До скоро живех в центъра на София и никога няма да спра да твърдя, че сърцето на града е най-магнетичното място. Сега, живеем в къща с двор и прекрасни възможности за уикенд барбекю с приятели и тичащи деца в градината.

Не се страхувам от промяната, търся я се опитвам да откривам вълнуващата й страна. Затова й често може да ме видите с различен цвят на косата или тотално различен стил дрехи. В една съща седмица мога да разходя 10 сантиметрови токчета със стилна рокля и кецове, boyfriend jeans и crop тениска. Зависи в какво настроение ще ме хванете и дали съм имала време да гладя сутринта.

Обичам пътуванията. Извън България и тези вътре в себе си.

Мразя домакинската работа и наглите хора.

Уча се от грешките на другите, но не и от собствените си. Тях мазохистично повтарям с носъзнат оптимизъм нещо да се промени. Един ден може би ще бъда по-добра версия на себе си.

Най-големият ми недостатък е, че не случвам идеите си. Или не намирам хората, с които да го направя. Успокоявам се, че истинският успех можеш да осъзнаш чак след като станеш на 40. До тогава само се разглезвам от първия милион.